Klik op de grijze knoppen om te downloaden

Wat is deze download?


Een lijst met de meeste eindproducten en de instellingen voor je heatpress of kalander. Gebruik deze als referentie voor het sublimeren van je producten.

Laat het kleurbeheer doorlopen van je Adobe Creative Cloud software naar je eindproduct. 

Gratis app voor je PC om testbestanden te printer zonder conversie of profielen - helemaal lineair. 

Gratis app voor je Mac om testbestanden te printer zonder conversie of profielen - helemaal lineair. 

Met deze gratis app helpen we jou op afstand om instellingen te doen in je sublimatie workflow en om je dingen uit te leggen.

Met Remote Desktop Quicksupport kun je snel via een remote-sessie geholpen worden.

Kies de juiste installer voor Windows of Apple MacOs.

Door middel van deze checklist kun je controleren of jouw werkplek wel een echte grafische werkplek is. 


Om je printer en beeldscherm goed te kunnen controleren is het handig om over een visuele referentie te beschikken. Daarom hebben we testbestanden beschikbaar gemaakt om te downloaden. Tevens hebben we van de visuele testbestanden - op Kleurprofiel-norm - referentieproducten gesublimeerd. Deze kun je bestellen.

Controleer je beeldscherm of het bestand overeenkomt met je visuele referentie en controleer je sublimatie product met dit bestand om te zien of je product overeenkomt met je beeldscherm en de visuele referentie. Simpel en betrouwbaar!

𝐃𝐞 𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐛𝐞𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐭𝐳𝐞𝐥𝐟𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐬 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐰𝐞 𝐠𝐞𝐛𝐫𝐮𝐢𝐤𝐞𝐧 𝐨𝐦 𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐞𝐥 𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧! 𝐃𝐢𝐞 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐤𝐨𝐩𝐣𝐞 "𝐓𝐞𝐬𝐭𝐛𝐞𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐏𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧" of door te klikken op deze tekst.

Door middel van het bestand links van deze tekst kun je het grijs sturen tijdens je transfer. In het bestand is de tint onder het woord "grijs" echt neutraal grijs (R120, G120, B120). Maak je print, sublimeer op een blanco substraat en kijk of je grijs nog in het midden zit. Door nu warmer, kouder, langer en korter over te zetten kun je de maximale overdrachtskwaliteit vinden voor je product.