MSP360 Connect

Client software voor remote support voor Windows en Apple MacOs

KRDE

Client software voor remote support Linux Debian en Ubuntu.

Hulp op Afstand

Hulp op Afstand

€ 15,00
Hulp op Afstand

Hulp op Afstand

€ 15,00

Wil je gebruiken maken van onze Hulp op Afstand?

Ook als je geen maatwerkprofiel hebt aangekocht via Kleurprofiel.com en Sublimatieprint.nl of je hebt een standaardprofiel afgenomen helpen we je graag op afstand om tot goede resultaten te komen.

Het bedrag dat we hiervoor in rekening brengen bedraagt € 25,00 excl. per 30 minuten. In de meeste gevallen is dat voldoende om je kleurprobleem op te lossen.

Wil je gebruiken maken van onze Hulp op Afstand en heb je een maatwerkprofiel laten maken?

Als je een maatwerkprofiel hebt besteld bij Kleurprofiel.com is het eerste half uur hulp inbegrepen bij je aankoop. Daar hoef je dus niet extra voor te betalen. Standaard bieden we dit ook aan omdat we weten dat voor veel mensen het instellen van profielen, rendering intents en CMM's een uitdaging is.

En uiteraard willen we dat je tevreden bent over je kleuren.

Wil je gebruiken maken van onze Hulp op Afstand en heb je geen kleurprofiel laten maken?

Ook als je geen kleurprofiel hebt aangekocht via Kleurprofiel.com en sublimatieprint.nl helpen we je graag op afstand om tot goede resultaten te komen.

Het bedrag dat we hiervoor in rekening brengen bedraagt € 25,00 excl. per 30 minuten. In de meeste gevallen is 30 minuten voldoende om je kleurprobleem op te lossen.

 

1. Installeer de MSP360 Connect software vooraf zodat we meteen kunnen inloggen

2. Je ziet een Computer ID en Password voor de remotesessie. Mail of app die naar ons

3. Mail ons vooraf de probleemstelling door of maak gebruik van de digitale formulieren op onze website om je workflow te beschrijven.