JE SUBLIMATIE PROFIEL BESTEL JE IN SLECHTS VIJF STAPPEN

Op het Online PrinterFormulier voor sublimatieprinten kun je alle belangrijke gegevens invullen over je sublimatie werkwijze.

Dit geeft ons inzicht in de mogelijkheden om de beste kwaliteit uit je configuratie te halen en om het meest geschikte Testbestand voor Profilering voor je te kiezen.

 

Profielen: maatwerkprofiel of standaardprofiel voor sublimatie

Het meest werken we met op maat gemaakte kleurprofielen. Deze zijn gebaseerd op een kleurmeting vanuit je eigen PIM (printer-, inkt-, mediacombinatie). Dat is de meest nauwkeurige methode.

*new*

Daarnaast bieden we ook onze standaardprofielen voor een PIM aan. Deze zijn goedkoper en wat minder nauwkeurig dan het maatwerkprofiel aangezien ze niet speciaal voor jou PIM zijn gemaakt. Standaard sublimatieprofielen zijn niet voor alle combinaties beschikbaar; kijk of jouw printer op de lijst staat of vraag het ons.

 

Maatwerkprofielen

Twee mogelijkheden hebben we voor je:

  1. Je stuurt ons de gesublimeerde testproducten op voor kleurmeting en profilering
  2. Je stuurt ons de (lineaire) sublimatieprints op. Wij sublimeren je testproducten, meten deze en maken je profiel(en).

 

Sublimeer je prints van de testbestanden op de eindproducten. Dit kunnen mokken zijn, telefoonhoesjes, onderzetters, t-shirts etc. Sublimeer met de tijd, temperatuur en druk zoals je die hebt ingevuld op het Printerformulier.

 

Stuur het gesublimeerde eindproduct op naar Sublimatieprint.nl. Adres: De Tongelreep 1-47, 5684 PZ. Best. Verpak je testbestanden in een stevige verpakking zodat ze niet beschadigen tijdens het verzenden.

 

Zodra we je gesublimeerde producten hebben ontvangen sturen we je een bevestiging en gaan we voor je aan de slag.

Je profiel is gereed na 3 werkdagen. Deze ontvang je via de mail samen met een instructie over hoe je deze kunt gebruiken.

Kom je daar niet uit? Dan kijken we graag op afstand even mee op je computer – via gratis remote software - om het uit te leggen.

 

  • 3 werkdagen nadat wij de producten in ontvangst hebben genomen ontvang je een mail waarin vermeld wordt dat je kleurprofiel klaar is en dat je deze na betaling kunt downloaden of kunt ontvangen via de mail.