JE SUBLIMATIE PROFIEL BESTEL JE IN SLECHTS VIJF STAPPEN

Op het Online PrinterFormulier voor sublimatieprinten kun je alle belangrijke gegevens invullen over je sublimatie werkwijze.

Dit geeft ons inzicht in de mogelijkheden om de beste kwaliteit uit je configuratie te halen en om het meest geschikte Testbestand voor Profilering voor je te kiezen.

 

Sublimeer je prints van de testbestanden op de eindproducten. Dit kunnen mokken zijn, telefoonhoesjes, onderzetters, t-shirts etc. Sublimeer met de tijd, temperatuur en druk zoals je die hebt ingevuld op het Printerformulier.

 

Stuur het gesublimeerde eindproduct op naar Sublimatieprint.nl. Adres: Bedrijvenweg 1, 5688 XH  Oirschot. Verpak je testbestanden in een stevige verpakking zodat ze niet beschadigen tijdens het verzenden.

 

Zodra we je gesublimeerde producten hebben ontvangen sturen we je een bevestiging en gaan we voor je aan de slag.

Je profiel is gereed na 3 werkdagen. Deze ontvang je via de mail samen met een instructie over hoe je deze kunt gebruiken.

Kom je daar niet uit? Dan kijken we graag op afstand even mee op je computer – via gratis remote software - om het uit te leggen.

 

  • 3 werkdagen nadat wij de producten in ontvangst hebben genomen ontvang je een mail waarin vermeld wordt dat je kleurprofiel klaar is en dat je deze na betaling kunt downloaden of kunt ontvangen via de mail.