Denk jij dat een SureColor SC-F 100 meer kleur kan printen dan een EcoTank ET-1810 printer en hoeveel procent? SureColor SC-F 100 versus EcoTank ET-1810:

Gepubliceerd op 22 mei 2022 om 14:42

SureColor SC-F 100 versus EcoTank ET-1810

Denk jij dat een SureColor SC-F 100 meer kleur kan printen dan een EcoTank ET-1810 printer en hoeveel procent?SC-F 100 meer kleur kan printen dan een EcoTank ET-1810 printer en hoeveel procent?

Denk jij dat een SureColor SC-F 100 meer kleur kan printen dan een EcoTank ET-1810 printer en hoeveel procent? SureColor SC-F 100 versus EcoTank ET-1810:

Bekijk resultaten

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘀𝘂𝗯𝗹𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗦𝘂𝗿𝗲𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿-𝗙 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗘𝗰𝗼𝗧𝗮𝗻𝗸

We hebben voor onze relaties weer mooie sublimatieprofielen mogen maken!

Allereerst een profielpakket voor de EcoTank-1810 printer met een zacht en een hard profiel. Dus zowel voor mokken, tegels, hout als t-shirts, muismatten, kunstleer ect. toepasbaar. Ook hebben we weer een set profielen mogen maken voor de SureColor SC-F100 printer. Veel mensen uit de gebruikersgroepen vragen dan meteen of we dat alleen maar doen voor financieel gewin. Het antwoord daarop is nogmaals een volmondig  "NEEN".

Epson heeft het inderdaad goed voor elkaar met de SureColors, helemaal mee eens! Dat laat onverlet dat er situaties kunnen ontstaan bij het gebruik van je printer en de materiaalkeuze die je hanteert dat de standaardprofielen niet langer toereikend zijn voor een mooi resultaat.

 

𝙕𝙞𝙟𝙣 𝙀𝙥𝙨𝙤𝙣'𝙨 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙞𝙚𝙡𝙚𝙣 𝙙𝙖𝙣 𝙨𝙡𝙚𝙘𝙝𝙩?

Nee hoor, relax allemaal. Dat is zeker niet het geval. 

Wat wel het geval is, is dat dit standaard kleurprofielen zijn die uitstekend toepasbaar zijn in standaard gevallen. Wijk je daar vanaf - bijvoorbeeld door je keuze in sublimatiepapier, of door te transfereren op wat meer exotische blanco's - dan kan een standaard profiel dat niet matchen in kleur. En dat is logisch aangezien je output een andere kleurruimte heeft dan welke beschreven staat in het standaard profiel van Epson (of van wie dan ook eigenlijk).

Het zijn díe situaties waar een maatwerkprofiel dan de uitkomst brengt! Dat blijkt steeds weer na de remote-sessie die we doen na afloop van je profielcreatie. We installeren dan de nieuwe profielen en gaan samen met onze klant testprints maken en sublimeren op blanco's. Het resultaat beoordelen we samen zodat iedereen met een tevreden gevoel weer los kan gaan op het printen en op het sublimeren.

Bij een standaardprofiel is een sessie van een half uur bij de prijs inbegrepen. Mooier kunnen we het niet maken!

De rode kleurruimte is van de EcoTank ET-1810, de blauwe kleurruimte is van de SureColor SC-F 100

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

atockyBook
5 maanden geleden

Discover the truth that lies beneath the surface with our Telegram channel. Dive into exclusive footage capturing intense tank battles, captivating helicopter displays, tactical genius of infantry, and kamikaze drones altering the landscape. Join us for an eye-opening journey into unfiltered realities.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky